Sunday, July 13, 2008

A lot of people been asking me what is ur Sora status *a lot of request in youtube*
Alright i guess i will reveal it :)

Kingdom Hearts 2: Final Mix +
Mode: Critical
Sora Status:

Hp: 40
Mp: 105
Ap: 123
Attack: 31
Defence: 30
Magic: 32
Drive: 5
Valor Form: Lv. 5
Wisdom Form: Lv. 5
Young Sora Form: Lv. 6
Master Form: Lv. 1
Summoning: Lv. 1
Weapon i am using: OathKeeper
Currently Trianing At: Timeless River

Q1. What Your Fravourtie Ability In Kingdom Hearts 2: Final Mix +?
Answer: Dodge Roll :)

Q2. What Is Your Fravourite Keyblade?
Answer: OathKeeper :)

Q3. What Is Your Fravourite Map in KH2:FM+?
Answer: Timeless River :)

Q4. Most Hated Map?
Answer: Space Paranoid *Trons World*

Q5. Which Organization 13 Charecter You Like?
Answer: Zexion Becase He's Holding A Very Cool Book

Q6. Which Oranization 13 You Hate Most?
Answer: The Guy Holding A Lot Of Lance Which You Will Encounter It At Beast Castle

Q7. Why You Like To Play Kingdom Hearts?
Answer: Cause I Like Disney Charecter So I Start Out Playing Kingdom Heart 2, After That I Play Kingdom Heart 1. I Found Out The Story Is Quite Interesting So I Go Buy Kingdom hearts: Chain Of Memories For GBA, That After Few Months I Found Kingdom Hearts 2: FinAL Mix+ Coming In Japan Version SO I was Really Exicted About The Game, Inside Got 2 Games 1 is Kingdom Hearts 2: Final Mix + Another Want Is Re:Kingdom Hearts: Chain Of Memories :) OverAll The Story Is Very Good I Love Kingdom Hearts Forever!! Now Awaiting Kingdom Hearts: Birth By Sleep For The PSP.

Q8. Will You Ever Call Your Friend To Play Kingdom Hearts?
Answer: School Friend Depends By My House Here All Now Playing Kingdom Heats 2 :)

Q9. Why You Want Play Critical Mode In The First Place?
Answer: Its Challenging Everything Is Harder :)

Q10. Last Question For You, Why Do You Hate Some Of Your Classmate?
Answer: Because They Are Faggorts :)

Love All My GaNS








hello


Jensen
17
10 July 1992

Peiying Pri Sch
Sembawang Pri Sch
Serangoon Sec Sch
College East





Currently


Mantain GPA 4.0 for 2nd Year


Completed

Get into Simei ITE

Mantain GPA 4.0 for 1st Year
Must pass EEP and AE exam
Phone changed to W595
Pass all subject in CM1
Have fun with my Ava Members
Pass 'N' Level
Pass Mid-Year Exam
Get Merit Award For Ava
Buy 1 Psp
Buy Playstation 3
Get My Chemical Romance Last Album





the sites.

Official Website

Ava


Gans

Shaun
Marion
Lee Kiang
Liping
Simon
Ms Lee
Jun Wei
Cindy



Friends

Ivy
Ai Hui
Agnes
Tong Heng
Ms Karen Loh
FangJing
DingLiang
Kelvin
Zi Rong
Chelzia
Mei Hui
Gordon Lim
Wei Feng
Tricia
Timothy
Ms Karen Ong
Jasmine
Angele
Zeting
Andy
Wan Cheng
ReiSan




April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010





MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com





Designer : Chili.
x o x o